Απόστολος Γκλέτσος: Από την υποκριτική στην πολιτική

Gazzetta team
Απόστολος Γκλέτσος: Από την υποκριτική στην πολιτική

bet365

Ο Απόστολος Γκλέτσος υποδέχτηκε τη Νικολέτα Κανάκη από το www.18-24.gr στη Στυλίδα και μίλησαν για όλους και για όλα.

Αυθεντικός, αφοπλιστικά ειλικρινής, χειμαρρώδης είναι μόνο μερικά από τα επίθετα που συνοδεύουν το όνομα του Απόστολου Γκλέτσου σε κάθε εμφάνιση του. Μας συστήθηκε πριν από 30 χρόνια ως ηθοποιός, αργότερα ως δήμαρχος Στυλίδας και τώρα ως υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Ο Απόστολος Γκλέτσος υποδέχτηκε τη Νικολέτα Κανάκη από το www.18-24.gr στην πατρίδα του τη Στυλίδα και μίλησαν για την καριέρα του ως ηθοποιός, την ενασχόληση του με την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και το όραμα του και τα σχέδια του για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Εξηγεί μεταξύ άλλων, γιατί πιστεύει ότι θα έπρεπε να υπάρχει μια κρατική σχολή για όποιον αποφασίζει να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, ποια εκπαίδευση θα έπρεπε να λαμβάνει και ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένας δήμαρχος.

Πως χαρακτηρίζει τον εαυτό του αλλά και τι σκέφτεται κάθε φορά που χορεύει ζεϊμπέκικο;

Απολαύστε την ξεχωριστή συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NEWS FEED