«Έξαλλη» η Λε Μαν με τον δανεισμό του Φολ στη Στρασμπούρ (pics)

Κάτια Πετροπούλου
«Έξαλλη» η Λε Μαν με τον δανεισμό του Φολ στη Στρασμπούρ (pics)

bet365

Ο Γιουσουφά Φαλ θα αγωνίζεται δανεικός από την Μπασκόνια στην Στρασμπούρ, κάτι που ενόχλησε τους ανθρώπους της Λε Μαν.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Οι πρωταθλητές Γαλλίας θέλοντας να μην «κόψουν» τα φτερά του 23χρονου σέντερ, τον άφησαν να αποχωρήσει για την ομάδα της Βιτόρια, σεβόμενοι την επιθυμία του να αγωνιστεί στο υψηλό επίπεδο.

Ωστόσο, οι Βάσκοι αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν σε άλλη ομάδα, ώστε να «ψηθεί» κι άλλο, κι έτσι εκείνος επέστρεψε στο γαλλικό πρωτάθλημα και την Στρασμπούρ.

Αυτό έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της Λε Μαν, με τον πρόεδρό της να κάνει λόγο για «προδοσία».

«Η Λε Μαν νιώθει προδομένη από τον ατζέντη του παίκτη και απογοητευμένη από τον Γιουσουφά. Είμαστε σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά αυτό δεν μας αποτρέπει να μην πιστεύουμε στις αρχές μας. Αυτός ο δανεισμός έγινε αποδεκτός από έναν ανταγωνιστή μας, τον οποίο απέκλεισε η Λε Μαν από τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Αυτό δείχνει έλλειψη κομψότητας», ήταν κάποια από τα λόγια του Christophe Le Bouille, ο οποίος πρόσθεσε πως η ομάδα του ήθελε να κρατήσει τον Φαλ στο ρόστερ της, αυξάνοντάς τον μισθό του, αλλά τελικά τον άφησε να φύγει, χωρίς να έχει κάποιο κέρδος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα