Ο Αχμέντ Μούσα φοβάται τους δρόμους και έκλεισε συμφωνία στη Νιγηρία με τον πιο τρελό όρο!

Δημήτρης Σαμόλης
Ο Αχμέντ Μούσα φοβάται τους δρόμους και έκλεισε συμφωνία στη Νιγηρία με τον πιο τρελό όρο!

bet365

Ο Αχμέντ Μούσα που συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό, υπέγραψε σε ομάδα της χώρας του βάζοντας στο συμβόλαιο τον πιο τρελό όρο. Η ανασφάλεια στη Νιγηρία, το κακό οδικό δίκτυο και η αποκλειστική αερομεταφορά για εκτός έδρας ματς.

Τον περασμένο μήνα ο Ολυμπιακός συνδέθηκε με τον Νιγηριανό εξτρέμ, Αχμέντ Μούσα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Νασρ (Σαουδική Αραβία) στις 26 Οκτωβρίου 2020. Ο 28χρονος για να μη μείνει ανενεργός υπέγραψε στην Kano Pillars, ομάδα της χώρας του, η οποία μάλιστα συγκατοικεί στην πρώτη θέση με την Kwara United μετά από 19 αγωνιστικές.

Η επιστροφή στη Νιγηρία του αρχηγού της εθνικής ομάδας προκάλεσε ενθουσιασμό στους οπαδούς, αλλά η είδηση που προέκυψε τις τελευταίες μέρες είναι βέβαιο πως θα τους έδωσε τελικά μισή χαρά. Βλέπετε, ο Μούσα θα είναι διαθέσιμος μόνο για τα εντός έδρας παιχνίδια!

Ο λόγος; Η ανασφάλεια που επικρατεί στη Νιγηρία και το πολύ κακό οδικό δίκτυο! Η μοναδική περίπτωση να δώσει το παρών σε εκτός έδρας παιχνίδι είναι να οργανώσει η ομάδα του, αποκλειστικά γι' αυτόν, αεροπορική μεταφορά!

Το gazzetta.gr απευθύνθηκε στη Νιγηρία για να διασταυρώσει τα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας και όπως προκύπτει, όλα όσα γράφτηκαν ήταν πέρα για πέρα αληθινά! Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας, Surajo Yahaya, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και ξεκαθάρισε ότι για λόγους ασφάλειας του Μούσα, θα δίνει το παρών μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια ή στα εκτός έδρας με πτήση!

 

Τελευταία Νέα