Ρονάλντο: Στο... replay το βίντεο - «φαινόμενο», με τις 256 «ποδιές» καριέρας! (vid)

Gazzetta team
Ρονάλντο: Στο... replay το βίντεο - «φαινόμενο», με τις 256 «ποδιές» καριέρας! (vid)

bet365

Σε ένα βίντεο εξίμισι λεπτών, κάποιος φαν χώρεσε και τις 256 «ποδιές» που έσκασε ο Ρονάλντο στη μεγαλειώδη καριέρα του, με το αποτέλεσμα να είναι τόσο εντυπωσιακό που ακόμη και το «Φαινόμενο» καμαρώνει τον εαυτό του στο… replay!

Στο peak του, ήταν ομόφωνα η επιτομή του επιθετικού-φόβητρο. Ακόμη και μετά τους πολλαπλούς τραυματισμούς, δεν ξέχασε ποτέ την τέχνη της βραζιλιάνικης σχολής, ήταν «χάρμα ιδέσθαι» και οι πιστοί θαυμαστές του δεν ξεχνούν με τη σειρά τους όλες τις φορές που «έτριψαν» τα μάτια τους μετά από μια απίθανη αλλαγή κατεύθυνσης, μια ντρίμπλα εκτός λογικής για το σκαρί του. Ο Ρονάλντο Ναζάριο αποθέωσε τη στρογγυλή θεά, σε τέτοιο σημείο που εντυπωσιάζεται κι ο ίδιος με τα κατορθώματά του μέχρι σήμερα.

Μιλώντας σε συνέντευξη στο «Sports Illustrated», ο βετεράνος θρύλος της Σελεσάο και των Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, παραδέχθηκε ότι παρακολουθεί συχνά βιντεάκια με τα «μαγικά» του στο YouTube. Υπάρχει ένα, όμως, που δεν μπορεί να αντισταθεί και να σταματήσει να το βλέπει. Αυτό στο οποίο ένας σκληροπυρηνικός φαν χώρεσε όλες τις «ποδιές», 256 στον αριθμό (!), που «έσκασε» σε αντιπάλους στη διάρκεια της καριέρας του!

«Ω ναι, σχεδόν κάθε εβδομάδα! Απολαμβάνω να τα παρακολουθώ όλα. Αλλά είναι ένα που το αγαπώ περισσότερο. Κάποιος τύπος έφτιαξε ένα βίντεο με τις 256 ποδιές που έχω κάνει στην καριέρα μου. Ούτε που θυμόμουν ότι είχα κάνει τόσες! Το βλέπω ξανά και ξανά αυτό το βίντεο», δήλωσε χαρακτηριστικά και ποιος μπορεί να τον αδικήσει;

Ιδού το βίντεο διάρκειας εξίμισι λεπτών, το οποίο έχει συγκεντρώσει λιγότερο από 13.000 προβολές (πόσες άραγε από τον Ρονάλντο;) και παρά τη χαμηλή του ανάλυση, παραμένει απολαυστικό!

 

Τελευταία Νέα