Ο Λουίς Φαμπιάνο νίκησε τον κορονοϊό και θέλει ξανά μπάλα στα 40 του (pic)

Gazzetta team
Ο Λουίς Φαμπιάνο νίκησε τον κορονοϊό και θέλει ξανά μπάλα στα 40 του (pic)

bet365

Ο Βραζιλιάνος άλλοτε διεθνής επιθετικός Πόρτο και Σεβίλλης, Λουίς Φαμπιάνο, ξεπέρασε τον κορονοϊό και ψάχνει ομάδα για να κλείσει την καριέρα του, σε ηλικία 40 ετών – Νικητής από την μάχη με τον ιό Covid-19 βγαίνει και ο Μπράνκο, παγκόσμιος πρωταθλητής το 1994.

Έδωσε έναν δύσκολο αγώνα κόντρα σε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο (κορονοϊός) και, όπως συνήθιζε να κάνει ως σέντερ φορ, του έβαλε γκολ και τον νίκησε. Ο Λουίς Φαμπιάνο ξεπέρασε τον ιό Covid-19 που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο του Σάο Πάουλο, στο οποίο νοσηλεύτηκε.

«Η μάχη κερδήθηκε! Και ήταν μια από τις πιο σκληρές που έδωσα ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 40χρονος Βραζιλιάνος με θητεία σε Σάο Πάουλο, Πόρτο, Σεβίλλη και Τιαντζίν Κουαντζιάν, μεταξύ άλλων.

«Όταν είσαι υγιής, κυνηγάς τους στόχους σου ανεξαρτήτως πόσο δύσκολοι είναι, αλλά όταν κάτι επηρεάζει την υγεία σου, χάνεις τον έλεγχο των πραγμάτων και η μάχη είναι πολύ πιο δύσκολη» πρόσθεσε ο Λουίς Φαμπιάνο, ο οποίος ψάχνει ομάδα για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο, παρ' ότι αποχώρησε από τα γήπεδα το 2017.

Τις τελευταίες ημέρες, άλλος ένας παλαίμαχος Βραζιλιάνος διεθνής βρέθηκε αντιμέτωπος με τον ιό Covid-19. Ο λόγος για τον 56χρονο πλέον αριστερό μπακ – χαφ Μπράνκο, παγκόσμιος πρωταθλητής με την Σελεσάο το 1994, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα εισήχθη στην εντατική νοσοκομείου του Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά πλέον μεταφέρθηκε σε απλό δωμάτιο, αφού η κατάστασή του βελτιώθηκε σημαντικά.

 

Τελευταία Νέα