Ο Δώνης θα κοουτσάρει στην Αλ Ουάχντα δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού

Δημήτρης Σαμόλης
Ο Δώνης θα κοουτσάρει στην Αλ Ουάχντα δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού

bet365

Ο Γιώργος Δώνης που καλείται να βγάλει από το αδιέξοδο την Αλ Ουάχντα, αναμένεται να κοουτσάρει δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, τους Αλμπέρτο Μποτία και Ερνάνι.

Ο Γιώργος Δώνης «πετάει» το πρωί της Παρασκευής (26/3) για τη Σαουδική Αραβία, ώστε να πιάσει δουλειά στην Αλ Ουάχντα. Ο 51 ετών προπονητής καλείται να βγάλει από το αδιέξοδο την ομάδα που εδρεύει στη Μέκκα, καθώς προέρχεται από έξι διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και μετά από 25 παιχνίδια βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού με απολογισμό 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 14 ήττες.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, μάλιστα, θα κοουτσάρει στη νέα του ομάδα δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι στο παρελθόν έπαιξαν στον Ολυμπιακό. Ο ένας είναι ο Πορτογάλος εξτρέμ Ερνάνι, ο οποίος φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι τον Μάιο του 2016, έκανε 26 συμμετοχές και σημείωσε οκτώ γκολ. Ο δεύτερος είναι ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος ανήκε στον Ολυμπιακό από τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τον Ιούλιο του 2018. Σε αυτήν την τετραετία έκανε 106 συμμετοχές και έβαλε δέκα γκολ.

Αυτή για τον Δώνη είναι η δεύτερη θητεία στη Σαουδική Αραβία, καθώς από τον Φλεβάρη του 2015 μέχρι τον Μάιο του 2016 εργάστηκε στην Αλ Χιλάλ. Αφού αποχώρησε από εκεί συνέχισε την καριέρα του στη Sharjah, ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην οποία έμεινε 131 ημέρες, με απολογισμό 9 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιώργος Δώνης: Η Αλ Ουάχντα ανακοίνωσε την πρόσληψή του

 

Τελευταία Νέα