Ζοάο Φιγκεϊρέδο: Εντυπωσιάζει ο πρώην φορ του ΟΦΗ στα Η.Α.Ε.! (vid)

Ζοάο Φιγκεϊρέδο: Εντυπωσιάζει ο πρώην φορ του ΟΦΗ στα Η.Α.Ε.! (vid)

bet365

Ο πρώην φορ του ΟΦΗ, Ζοάο Φιγκεϊρέδο διαπρέπει στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχοντας φτάσει τα 12 γκολ στην τρέχουσα σεζόν.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος στράικερ αποχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τον ΟΦΗ με προορισμό την Αλ Ουάσλ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα υπογράφοντας συμβόλαιο για τρία χρόνια και μέχρι στιγμής εμφανίζεται δικαιωμένος από την επιλογή του.

Ο Φιγκεϊρέδο σε 19 ματς πρωταθλήματος έχει φτάσει τα 9 γκολ και 4 ασίστ, ενώ έχει σκοράρει ακόμη 3 τέρματα στο Κύπελλο σε 6 συμμετοχές. Στην αναμέτρηση κόντρα στην Σάρτζα (20/3) βρήκε μάλιστα δίχτυα δύο φορές.

Σημειώνεται, ότι ο ΟΦΗ είχε εισπράξει από την μεταγραφή του στην αραβική ομάδα 1 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα μάλιστα με τα media στην αραβική χερσόνησο, για τον Βραζιλιάνο στράικερ υφίσταται ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία και Κατάρ.

Δείτε εν δράσει τον Φιγκεϊρέδο στο τελευταίο ματς κόντρα στην Σάρτζα όπου σκόραρε με εντυπωσιακό τρόπο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα