Φενέρμπαχτσε: Επαφές με τον Ζόρζε Ζεζούς

Gazzetta team
Φενέρμπαχτσε: Επαφές με τον Ζόρζε Ζεζούς

bet365

Ο Ερόλ Μπουλούτ πιθανότατα θα αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Τουρκία η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει επαφές με τον Ζόρζε Ζεζούς, ο οποίος επίσης θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μείνει στην Μπενφίκα και την επόμενη σεζόν.

Η Φενέρμπαχτσε θέλει μόνο νίκη στο ντέρμπι με την Μπεσίκτας (21/3, 18:00) για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας για να εξαντλήσεις τις πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος (είναι στο -5 με ματς περισσότερο).

Ο Ερόλ Μπουλούτ βρίσκεται σε διαρκή αμφισβήτηση από την έναρξη της σεζόν και θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας στην οποία αγωνίζεται ο Δημήτρης Πέλκας στο τέλος της σεζόν.

Ήδη ακούγονται διάφορα ονόματα για τον διάδοχό του. Σύμφωνα με αναφορές στα media της γειτονικής χώρας ο πρόεδρος της Φενέρ, Αλί Κοτς, έχει έρθει σε επαφή με τον Ζόρζε Ζεζούς.

Ο 66χρονος Πορτογάλος επίσης θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα και την επόμενη σεζόν. Μάλιστα στην Πορτογαλία θεωρούν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τους «αετούς» μόλις βρεθεί η «χρυσή τομή» για την αποζημίωσή του.

 

Τελευταία Νέα