Μάρτα Βιέιρα: Η καλύτερη παίκτρια στον κόσμο παντρεύεται συμπαίκτριά της (pic)

Gazzetta team
Μάρτα Βιέιρα: Η καλύτερη παίκτρια στον κόσμο παντρεύεται συμπαίκτριά της (pic)

bet365

Η Μάρτα Βιέιρα, η καλύτερη παίκτρια στον κόσμο ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως σύντομα θα παντρευτεί την συμπαίκτριά της, Τόνι Ντεϊόν Πρίσλεϊ, αμυντικό του συλλόγου των ΗΠΑ, Ορλάντο Πράιντ.

Η έξι φορές καλύτερη παίκτρια στον κόσμο από τη FIFA και το μεγάλο αστέρι του γυναικείου ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, Μάρτα Βιέιρα γνωστοποίησε πως θα παντρευτεί με την Τόνι Ντεϊόν Πρίσλεϊ, συμπαίκτριά της στην ομάδα Orlando Pride.

Η Μάρτα και η Τόνι, οι οποίες έχουν την ίδια μέρα γενέθλια (19 Φεβρουαρίου) είχαν κάνει γνωστή τη σχέση τους το 2019 ενώ συγκατοικούν, έχοντας και τρία σκυλιά με το όνομα Zoe, Zeca και Toby. Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι δύο γυναίκες το 2019 έζησαν μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση όταν η Τόνι έπρεπε να εγκαταλείψει προσωρινά τους αγώνες για να υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο του μαστού.

Οι δυο τους ζουν σε πελάγη ευτυχίας ειδικά από τη στιγμή που σύντομα θα παντρευτούν. Η Μάρτα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι πρόκειται να παντρευτεί τη σύντροφό της, Τόνι Ντεϊόν.

«Αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο στην ιστορία που γράφουμε μαζί» έγραψε χαρακτηριστικά η Βραζιλιάνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα