Κριστιάνο – Ρεάλ Μαδρίτης: Παίκτης και ομάδα του αιώνα στα «Globe Soccer Awards» (pics & vids)

Gazzetta team
Κριστιάνο – Ρεάλ Μαδρίτης: Παίκτης και ομάδα του αιώνα στα «Globe Soccer Awards» (pics & vids)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος παίκτης του αιώνα στα «Globe Soccer Awards» που διεξάχθηκαν στο Ντουμπάι, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίζει το βραβείο του συλλόγου του αιώνα. Λεβαντόφσκι και Φλικ στους νικητές της χρονιάς.

Μετά από 6 κατακτήσεις του «Παίκτη της Χρονιάς» στα «Globe Soccer Awards», ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναβαθμίστηκε σε «Παίκτη του Αιώνα». Ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ ήταν ο μεγάλος νικητής στα ετήσια βραβεία που διεξάχθηκαν στο Ντουμπάι, τα οποία φέτος πέραν των κορυφαίων για το 2020, βράβευσαν και τους κορυφαίους του 21ου αιώνα.

Σε αυτή την κατηγορία, ο «CR7» συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, πάνω από τον Λιονέλ Μέσι, τον Ροναλντίνιο και τον Μο Σαλάχ. Το αντίστοιχο βραβείο συλλόγου κατέληξε στην πρώην ομάδα του Πορτογάλου, Ρεάλ Μαδρίτης, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και Αλ-Αχλί.

Στους προπονητές του αιώνα, νικητής αναδείχθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, πάνω από τους Ζοσέ Μουρίνιο, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Ζινεντίν Ζιντάν.

Όσο αφορά τους νικητές της χρονιάς, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έκανε… χατ-τρικ στις ατομικές διακρίσεις, μετά τα βραβεία της UEFA και της FIFA, ενώ ο Χάνσι Φλικ άφησε πίσω του Γιούργκεν Κλοπ και Τζανπιέρο Γκασπερίνι για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή για το 2020.

 

Τελευταία Νέα