FIFA «The Best»: Ο Κλοπ και πάλι κορυφαίος προπονητής της χρονιάς, νίκησε τον Φλικ! (pic & vid)

Gazzetta team
FIFA «The Best»: Ο Κλοπ και πάλι κορυφαίος προπονητής της χρονιάς, νίκησε τον Φλικ! (pic & vid)

bet365

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή από την FIFA, αφήνοντας πίσω του τον Χάνζι Φλικ και το πενταρέ τίτλων του με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Χάνζι Φλικ πήρε τα πάντα με την Μπάγερν Μονάχου το 2020 (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League, Σούπερ Καπ Γερμανίας και Ευρώπης), αλλά είδε την... πλάτη του Γιούργκεν Κλοπ στα βραβεία «The Best» της FIFA.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, ο οποίος οδήγησε τους Κόκκινους στο πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από τριάντα ολόκληρα χρόνια, πήρε το βραβείο για δεύτερη διαδοχική σεζόν, αφήνοντας πίσω του τον Φλικ, αλλά και τον Μαρσέλο Μπιέλσα της Λιντς.

«Δεν είμαι ο καλύτερος, αλλά κέρδισα το βραβείο, άρα αυτό είναι αρκετά καλό από μόνο του» είπε αστειευόμενος ο (πάντα ταπεινός) Γερμανός προπονητής.

Στο γυναικείο ποδόσφαιρο, η Ολλανδία Σαρίνα Βίγκμαν, η οποία έκανε πολύ καλή δουλειά στην εθνική ομάδα της χώρας της και το 2021 θα αναλάβει την αντίστοιχη της Αγγλίας, πήρε το αντίστοιχο βραβείο της κορυφαίας, αφήνοντας πίσω της την Έμα Χέιζ της Τσέλσι και τον Ζαν Λικ Βασέρ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Λυών.

 

Τελευταία Νέα