Αποχαιρέτησε την Σανγκάη SIPG ο Χουλκ και η Πόρτο καραδοκεί! (pic)

Αποχαιρέτησε την Σανγκάη SIPG ο Χουλκ και η Πόρτο καραδοκεί! (pic)

Κώστας Τόπας
Αποχαιρέτησε την Σανγκάη SIPG ο Χουλκ και η Πόρτο καραδοκεί! (pic)

bet365

Παρελθόν αποτελεί από την Σανγκάη SIPG, ο Χουλκ, ο οποίος αποχαιρέτησε τον κινέζικο σύλλογο και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Ο Χουλκ, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την κινεζική Σανγκάη SIPG και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ευρώπη, όπου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με Πόρτο και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χουλκ αποτέλεσε μία από τις κορυφαίες και τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Κίνας, καθώς η Σανγκάη SIPG το 2016 έδωσε 58 εκτ. ευρώ στην Ζενίτ, για τον κάνει δικό της.

Ο 34χρονος επιθετικός αποχαιρέτησε την ομάδα του με ένα ιδιαίτερο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σήμερα φεύγω από την Σανγκάη, μία ομάδα που μου πρόσφερε ένα θερμό καλωσόρισμα. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλα αυτά που μου έδωσαν οι οπαδοί αυτά τα τέσσερα χρόνια. Ευχαριστώ τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου για την αφοσίωση. Μαζί έχουμε επιτύχει αμέτρητα επιτεύγματα, όπως το να κερδίζουμε το Super League και το Super Cup. Αφήνω πίσω πολλούς φίλους. Ευχαριστών την οικογένεια της Σανγκάης SIPG».

Πάντως όπως αναφέρουν πορτογαλικά δημοσιεύματα, η Πόρτο είναι διατεθειμένη να κυνηγήσει την επιστροφή του Χουλκ στο «Ντραγκάο». Ο παίκτης από την πλευρά του δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι τη φανέλα των «δράκων», ωστόσο περιμένει την επίσημη προσφορά που θα καταθέσει η ομάδα της Πορτογαλίας.

 

Τελευταία Νέα