Εκαναν μετάδοση από μπαλκόνι πολυκατοικίας γιατί τους απαγόρευσαν την είσοδο στο γήπεδο (pics)

Κώστας Τόπας
Εκαναν μετάδοση από μπαλκόνι πολυκατοικίας γιατί τους απαγόρευσαν την είσοδο στο γήπεδο (pics)

bet365

Περιγραφή αγώνα από μπαλκόνι αναγκάστηκαν να κάνουν δημοσιογράφοι ενός ραδιοφωνικού σταθμού στην Αργεντινή, καθώς τους απαγορεύτηκε η είσοδος τους στο γήπεδο.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά για όλους σε όλα τα γήπεδα λόγω του κορονοϊού. Ακόμα και για τους δημοσιογράφους, καθώς ο αριθμός τους είναι περιορισμένος ενώ ακόμα και σε κάποιους τους απαγορεύεται και η είσοδος στο γήπεδο.

Κάτι τέτοιο έγινε στο συνεργείο ενός ραδιοφωνικού σταθμού στην Αργεντινή, στο οποίο απαγόρευσαν την είσοδο στο γήπεδο λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος και οι τεχνικοί του σταθμού δεν πτοήθηκαν και βρήκαν λύση, καθώς μετέτρεψαν σε... στούντιο ένα μπαλκόνι διπλανής πολυκατοικίας.

Ετσι, η περιγραφή του αγώνα μεταξύ Φέρο Ουέστ και την Ατλάντα για την 2η κατηγορία έγινε κανονικά χωρίς προβλήματα, όπως δημοσιοποίησε και με φωτογραφίες η «Ole».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα