Μαραντόνα: Μέρος του θησαυρού του σε κοντέινερ στο Μπουένος Άιρες!

Gazzetta team
Μαραντόνα: Μέρος του θησαυρού του σε κοντέινερ στο Μπουένος Άιρες!

bet365

Διακόσια αντικείμενα του Ντιέγκο Μαραντόνα βρίσκονται σε κοντέινερ στο Μπουένος Άιρες και... περιμένουν τους κληρονόμους.
Είδη πολυτελείας, ακίνητα, συμβόλαια εκατομμυρίων, αυτοκίνητα, πολύτιμα κειμήλια, συλλεκτικά προσωπικά αντικείμενα είναι η κληρονομιά του κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών προς τους ανθρώπους του. Μέρος του πολύτιμου θησαυρού φυλάσσεται σε ένα σφραγισμένο κοντέινερ στην τοποθεσία Μπεκάρ, 17 χιλιόμετρα από το Μπουένος Άιρες, μέσα σε αποθήκη των τελωνειακών αρχών. Οπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «infobae», το κοντέινερ στάλθηκε πριν από λίγους μήνες από το Ντουμπάι κι εκεί βρίσκονται 200 ανεκτίμητα αντικείμενα, που έχουν καταγραφεί και καταχωρηθεί. Τι άλλο θα βρει κανείς μέσα στο κοντέινερ; Ρούχα του Ντιέγκο Μαραντόνα, όπως παντόφλες, ρόμπες, πουκάμισα, πιτζάμες, παπούτσια, δεκάδες φανέλες υπογεγραμμένες από πρώην και νυν πρωταθλητές, συμπεριλαμβανομένων των Πελέ, Ρονάλντο, Μέσι, Ροναλντίνιο, Κριστιάνο Ρονάλντο. Υπάρχουν επίσης μουσικά όργανα που του δωρίστηκαν από διάσημους καλλιτέχνες, η μπάλα από πλατίνα, βραβείο με το οποίο τιμήθηκε από τη FIFA, αλλά και η επιστολή που του έστειλε ο Φιντέλ Κάστρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα