Μαραντόνα: 13χρονος παικταράς από την Ινδία αναπαρέστησε το μυθικό φάουλ κόντρα στη Γιουβέντους!

Gazzetta team
Μαραντόνα: 13χρονος παικταράς από την Ινδία αναπαρέστησε το μυθικό φάουλ κόντρα στη Γιουβέντους!

bet365

Το δικό του, συγκινητικό αντίο προς τον Ντιέγκο Μαραντόνα είπε ο σούπερ 13χρονος, Μισάλ Αμπουλάις, δημιουργώντας… ρέπλικα του μυθικού φάουλ που είχε σκοράρει ο «Pelusa» 35 χρόνια πριν κόντρα στη Γιουβέντους.

Η μεγαλύτερη παρακαταθήκη που άφησε πίσω του ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι ο μύθος του, η πηγή έμπνευσης που (θα) αποτελεί για εκατομμύρια ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους σε κάθε γωνιά της γης, ακόμη και μετά τον θάνατό του. Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση ενός 13χρονου «αστεριού» από την Ινδία, ο οποίος θέλησε να αποχαιρετήσει και να τιμήσει τον «Pibe De Oro» με τον πιο ξεχωριστό, ποδοσφαιρικό τρόπο.

Ο Μισάλ Αμπουλάις, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram αναπαριστά σπουδαία γκολ από «γίγαντες» του αθλήματος, όπως ο Μέσι, ο Κριστιάνο, ο Λάμπαρντ και άλλοι, αλλά αυτή τη φορά έφτιαξε την πιο πιστή του ρέπλικα προς τιμήν του Θεού.

Σε μια χωμάτινη αλάνα, με ξύλινα δοκάρια και μια ρόδα ως στόχο να κρέμεται από το οριζόντιο, ο σούπερ πιτσιρικάς φορώντας τη φανέλα της Αργεντινής με μια λυπημένη φάτσα αντί του Νο10 στην πλάτη, αναβίωσε το εκπληκτικό φάουλ που είχε πετύχει ο Ντιεγκίτο ως παίκτης της Νάπολι κόντρα στη Γιουβέντους, τη σεζόν 1984/85. Και το αποτέλεσμα, ήταν εντυπωσιακό.

 

Τελευταία Νέα