Αδερφός Μαραντόνα: «Γιατί τόση βιασύνη; Δεν υπήρχε χρόνος να παραστώ στην κηδεία»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Αδερφός Μαραντόνα: «Γιατί τόση βιασύνη; Δεν υπήρχε χρόνος να παραστώ στην κηδεία»

bet365

Ο μικρότερος αδερφός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ούγκο εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν παρέστη στην κηδεία του «Πίμπε Ντ' Όρο» εκφράζοντας την απορία του για τους χειρισμούς που έγιναν στο συγκεκριμένο θέμα.

Η απουσία του Ούγκο Μαραντόνα, αδερφού και πρώην παίκτης των Ράγιο Βαγιεκάνο και Άσκολι από την κηδεία του «Πίμπε Ντ' Όρο» προκάλεσε έκπληξη και εύλογες απορίες.

Ο «El Turco», ωστόσο εξήγησε πως παρά τις προσπάθειες του, ήταν αδύνατο να ταξιδέψει μέσα σε λίγες ώρες από τη Νάπολι στο Μπουένος Άιρες, ενώ σημείωσε πως κάθε μέρα που περνάει ο πόνος για την απώλεια του αδερφού του είναι ολοένα και πιο έντονος.

«Ο πόνος που νιώθω γίνεται κάθε μέρα πιο έντονος. Με πονάει που δεν μπόρεσα να παραστώ στην κηδεία του αδερφού μου, αλλά έτσι αποφάσισαν μολονότι είχαμε ήδη προγραμματίσει να ταξιδέψουμε.

Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η βιασύνη; Δεν θέλω να μπω σε θέματα της οικογένειας αλλά θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Μίλησα με την Τζιανίνα (κόρη Μαραντόνα) την οποία έχω βαφτίσει και μου είπε πως σε μια μέρα θα γινόταν η κηδεία. Είναι οι κόρες του Ντιέγκο δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο για την απόφαση τους».

 

Τελευταία Νέα