Copa Libertadores: Αποκλείστηκε η κάτοχος Φλαμένγκο (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Copa Libertadores: Αποκλείστηκε η κάτοχος Φλαμένγκο (vid)

bet365

Η κάτοχος του Copa Libertadores, Φλαμένγκο, αποκλείστηκε από την φάση των «16» του θεσμού μέσα στο Μαρακανά από την Ράσινγκ Κλουμπ (1-1, 3-5 στα πέναλτι) και δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί το τρόπαιο της.

Μετά την αποχώρηση του Ζόρζε Ζέσους για την Μπενφίκα, η Φλαμένγκο δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που σάρωσε όλους τους τίτλους την περασμένη σεζόν. Η «Μενγκάο» γνώρισε απρόσμενο αποκλεισμό στην φάση των «16» του Copa Libertadores από την Ράσινγκ Κλουμπ μέσα στο Μαρακανά.

Η Φλαμένγκο είδε αρχικά να μένει με παίκτη λιγότερο πριν ο Σιγκάλι στο 65' δώσει προβάδισμα στην Ράσινγκ. Οι Βραζιλιάνοι κατάφεραν να σώσουν προσωρινά το ματς ισοφαρίζοντας στο 90' με τον Γουίλιαν Αράο με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στα πέναλτι με τους Αργεντινούς να ευστοχούν και στα πέντε και τον Αράο να γίνεται ο μοιραίος (1-1, 3-5 στα πέναλτι).

Στα άλλα δύο ματς της βραδιάς, η Ρίβερ επικράτησε με 1-0 της Ατλέτικο Παραναένσε (από την οποία έλειπαν 15 παίκτες λόγω κορονοϊού) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά, όπως και η Σάντος παρά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Λίγκα Ντε Κίτο.

 

Τελευταία Νέα