Μαραντόνα: Ο δικηγόρος – μάνατζερ του στο πλευρό του γιατρού Λούκε «μέχρι τέλους» (pic)

Gazzetta team
Μαραντόνα: Ο δικηγόρος – μάνατζερ του στο πλευρό του γιατρού Λούκε «μέχρι τέλους» (pic)

bet365

Ο Ματίας Μόρλα, δικηγόρος, μάνατζερ και από τους πλέον στενούς φίλους του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον γιατρό Λεοπόλδο Λούκε, για τον οποίο οι κόρες του Ντιεγκίτο έχουν αφήσει αιχμές για ιατρική, εγκληματική αμέλεια.

Ο γιατρός Λεοπόλδο Λούκε, με δάκρυα στα μάτια, υπερασπίστηκε εαυτόν για την φροντίδα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, απαντώντας στην έρευνα της Εισαγγελίας, με αφορμή τις αιχμές των θυγατέρων του Ντιεγκίτο, Ντάλμα, Τζιανίνα και Χάνα, για ιατρική εγκληματική αμέλεια, η οποία οδήγησε στην τραγική απώλεια του πατέρα τους.

Ο δικηγόρος Ματίας Μόρλα, από τους πιο στενούς ανθρώπους και μάνατζερ του Αργεντινού θρύλου, στήριξε δημοσίως τον Λούκε και, με μήνυμά του μιλώντας του σε πρώτο πρόσωπο, δεσμεύτηκε πως θα τον βοηθήσει όσο περνάει από το χέρι του για να αποδείξει την αθοώτητα του.

«Κατανοώ και συμμερίζομαι την δουλειά της Εισαγγελίας, αλλά μόνο εγώ ξέρω, γιατρέ Λούκε, το τι έκανες για την υγεία του Ντιέγκο, πώς τον φρόντισες, τον συνόδευσες και πόσο σε αγαπούσε. Ο Ντιέγκο σε λάτρευε και ως φίλος του δεν θα σε αφήσω μόνο σου. Άφησες αίμα, ιδρώτα και δάκρυα και η αλήθεια πάντα θριαμβεύει» έγραψε ο Μόρλα στο προφίλ του στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

 

Τελευταία Νέα