Μαραντόνα: Υπάλληλος που έβγαλε σέλφι με την σορό του αποκαλύπτει ότι δέχεται απειλές για την ζωή του

Gazzetta team
Μαραντόνα: Υπάλληλος που έβγαλε σέλφι με την σορό του αποκαλύπτει ότι δέχεται απειλές για την ζωή του

bet365

Ο Κλαούντιο Φερνάντες, ένας από τους υπαλλήλους του γραφείου κηδειών που έβγαλε σέλφι με την σορό του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ζήτησε συγνώμη και αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές.

Η απίστευτη ανοησία υπαλλήλων του γραφείου κηδειών που ανέλαβε αυτή του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα να βγάλουν σέλφι δίπλα στην σορό του, όπως ήταν λογικό, είχε σοβαρές συνέπειες για τους «ενόχους».

Εκτός, λοιπόν,από την απόλυσή τους, αντιμετωπίζουν και τις απειλές αγνώστων, οι οποίοι είναι εξαγριωμένοι με την ασέβειά τους προς τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή που έβγαλε ποτέ η Αργεντινή (και όχι μόνο).

«Τι να σου πω; Τον τοποθετούσαμε στο φέρετρο, για να τον μεταφέρουμε στο προεδρικό μέγαρο και μου λένε ο «φλάκο» (παρατσούκλι, σημαίνει αδύνατος) και ο γιος μου, όπως κάθε παιδί, σήκωσε τον αντίχειρα και έβγαλαν την φωτογραφία» εξήγησε ο Κλαούντιο Φερνάντες, ο οποίος φαίνεται στο πίσω μέρος της φωτογραφίας.

«Ζητώ σεβασμό και συγνώμη απ' όλους. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι ένιωσαν προσβεβλημένοι, ξέρω ότι το πήραν άσχημα. Με παίρνουν τηλέφωνο από παντού. Ξέρω ότι ενόχλησε. Αλλά ποτέ πριν δεν είχε συμβεί» πρόσθεσε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio 10».

«Δέχθηκα απειλές. Είμαι της γειτονιάς, με ξέρουν. Μου λένε ότι θα με σκοτώσουν, ότι θα μου σπάσουν το φορτηγάκι, απειλούν τα παιδιά μου, και εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Αυτή η φωτογραφία δεν διέρρευσε από το τηλέφωνό μου, την ανέβασαν από άλλο και αυτό είναι το χειρότερο (;). Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα την ανεβάσουν» συμπλήρωσε.

 

Τελευταία Νέα