Ο Μαραντόνα σε διαφήμιση κατά των ναρκωτικών και πέντε ατάκες του για την κοκαΐνη (vid)

Gazzetta team
Ο Μαραντόνα σε διαφήμιση κατά των ναρκωτικών και πέντε ατάκες του για την κοκαΐνη (vid)

bet365

Οταν το 1984 ο Ντιέγκο Μαραντόνα πρωταγωνιστούσε με παιδάκια σε διαφήμιση κατά των ναρκωτικών, κανείς δεν ήξερε ότι ήταν ο ίδιος χρήστης ήδη. Ας θυμηθούμε όμως όσα είπε για τον εθισμό του...

Το 1984, στη Νάπολι, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό σποτάκι κατά των ναρκωτικών. Μαζί του είχε και κάποια παιδάκια που έπαιζαν ποδόσφαιρο. Ο Ντιεγκίτο ήταν ήδη παγκόσμιο ίνδαλμα, αλλά κανείς δεν γνώριζε ότι από το 1982 στη Βαρκελώνη είχε και ο ίδιος μπλέξει με την κοκαΐνη, κάνοντας σχεδόν καθημερινή χρήση. Κάποια στιγμή όμως έγινε γνωστός ο εθισμός του και ο ίδιος έσπευσε πολλές φορές να τοποθετηθεί για την κακή συνήθειά του. Αλλοτε με σαρκαστικό χιούμορ και άλλοτε με θλίψη για την καταστροφική επίδραση που είχαν στη ζωή και την καριέρα του. Ας θυμηθούμε πέντε εξ αυτών...

  • «Την πρώτη φορά που δοκίμασα στη Βαρκελώνη, ένιωσα σαν τον Σούπερμαν. Εκλεινα τα μάτια και νόμιζα ότι πετούσα»!
  • «Στην αρχή τα ναρκωτικά σου δημιουργούν ευφορία. Αισθάνεσαι λες και έχεις κατακτήσει το πρωτάθλημα. Και τότε σκέφτεσαι: “Τι σημασία έχει το αύριο αφού σήμερα είμαι ο πρωταθλητής; Και έτσι ζεις την καταστροφική στιγμή σου»!
  • «Εάν δεν είχα κάνει όλες αυτές τις καταχρήσεις, ο Πελέ δεν θα ήταν ούτε καν δεύτερος»!
  • «Ημουν, είμαι και θα είμαι για πάντα ένας εθισμένος στα ναρκωτικά. Και έτσι θα με βλέπουν πάντα όλοι. Επειδή στους ναρκομανείς ο κόσμος δεν συγχωρεί τίποτα, ποτέ»!
  • «Πήρα πολλά ναρκωτικά στην καριέρα μου. Ποτέ όμως για να αποκτήσω ποδοσφαιρικό πλεονέκτημα. Οποιος ισχυρίζεται ότι η κοκαΐνη σε ανεβάζει στο γήπεδο, είναι άσχετος. Εαν παίρνεις κόκα, απλά δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου στον αγώνα. Η κοκαΐνη δεν προσφέρει πουθενά, τίποτα. Αλλα είναι τόσο εθιστική, που τη ζητάς διαρκώς, για τα πάντα»!
 

Τελευταία Νέα