Μπατιστούτα για Μαραντόνα: «Θα σε ευγνωμονώ αιώνια, κλαίω για σένα»

Μπατιστούτα για Μαραντόνα: «Θα σε ευγνωμονώ αιώνια, κλαίω για σένα»

bet365

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα θρηνεί για την απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο πρώην συμπαίκτης του στην εθνικής και σπουδαίος φορ Γκαμπριέλ Μπατιστούτα δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του.

«Σε ευχαριστώ αιώνια. Κλαίω για σένα. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια σου. Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπητέ Ντιέγκο».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικές εβδομάδες με αφορμή τα 60α γενέθλια του «Πίμπε Ντ' Όρο» ο «Μπατιγκόλ» είχε αναφερθεί στο ματς με την Ελλάδα στο Μουντιάλ του 1994, όπου πέτυχε χατ-τρικ. Ο Μπατιστούτα από εκείνο το παιχνίδι είχε ξεχωρίσει τις στιγμές που βρισκόταν δίπλα στον Αργεντινό θρύλο.

«Κόντρα στην Ελλάδα το 1994, ήμουν πίσω από τον Μαραντόνα τον αρχηγό μας, όταν οι ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, για τον πρώτο μου ματς σε Μουντιάλ. Για μένα ήταν ένα όνειρο που το έζησα στο πλευρό του, ακολουθώντας τα βήματα του και και βλέποντας τον να φοράει την φανέλα με το νούμερο 10, η οποία του ταίριαζε τόσο πολύ που έμοιαζε σαν να την είχε κάνει τατουάζ στην πλάτη του.

Στη συνέχεια πέτυχα χατ-τρικ αλλά το θυμάμαι ελάχιστα. Αυτό που μου έχει μείνει μέχρι σήμερα είναι η στιγμή που μπήκα στον αγωνιστικό χώρο μαζί του», ήταν τα λόγια θαυμασμού του κορυφαίου στράικερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Τελευταία Νέα