Μαραντόνα: Έσβησαν την τηλεόραση στον Μπιλάρδο για να μην μάθει την είδηση του θανάτου

Gazzetta team
Μαραντόνα: Έσβησαν την τηλεόραση στον Μπιλάρδο για να μην μάθει την είδηση του θανάτου

bet365

Ο Κάρλος Σαλβαδόρ Μπιλάρδο, ο προπονητής που αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με ηγέτη τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, δεν έχει μάθει την τραγική είδηση του θανάτου του Ντιεγκίτο.

Η σχέση τους πέρασε από πολλά σκαμπανεβάσματα. Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφτασε να αγαπήσει σαν δεύτερο πατέρα του τον Κάρλος Σαλβαδόρ Μπιλάρδο, αλλά οι δυο τους είχαν έρθει πολλές φορές σε ρήξη, κατά την διάρκεια μιας σχέσης που κράτησε πάνω από τριάντα χρόνια.

Στα 82 του χρόνια, η υγεία του Μπιλάρδο, του προπονητή που αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή το 1986, στο αριστούργημα του Ντιεγκίτο, είναι ιδιαιτέρως εύθραυστη, μετά και από μια επέμβαση για σύνδρομο Χακίμ – Άνταμς, μια σπάνια νευροεκφυλιστική πάθηση.

Για τον λόγο αυτό, όπως εξήγησε ο αδελφός του Χόρχε, η οικογένεια πήρε την απόφαση να του κλείσει την τηλεόραση, προκειμένου να μην μάθει την είδηση του θανάτου του Μαραντόνα! «Του είπαν ότι κόπηκε το καλώδιο, μέχρι το βράδυ ή αύριο δεν ξέρω τι άλλο θα του πουν» αποκάλυψε ο αδελφός του Μπιλάρδο, ο οποίος εδώ και λίγες εβδομάδες αναπαύεται στο σπίτι του.

Όταν η κατάσταση της υγείας του Μαραντόνα χειροτέρεψε, η οικογένεια του Μπιλάρδο φρόντιζε να μην το βλέπει στην τηλεόραση, έστω και αν ο βετεράνος προπονητής παρακολουθεί αμίλητος όλα τα τεκταινόμενα, εξαιτίας της πάθησής του. «Δεν χρειάζεται να γίνει χειρότερα, γι' αυτό τον απομονώνουμε από τέτοιες καταστάσεις. Όταν αλλάζουμε κανάλι, είμαστε πολύ προσεκτικοί» εξηγούσε ο Χόρχε πριν από λίγες ημέρες.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NEWS FEED