Μαραντόνα: Η τελευταία του δημόσια φωτογραφία (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Μαραντόνα: Η τελευταία του δημόσια φωτογραφία (pic)

bet365

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε προδομένος από την καρδιά του σε ηλικία 60 ετών. Αν κι έφυγε από αυτόν τον κόσμο αφήνοντας ανεξίτηλες αναμνήσεις για όλους τουτς λάτρεις του ποδοσφαίρου, η τελευταία του δημόσια εικόνα δεν ήταν αυτή που θέλαμε να θυμόμαστε.

Ηταν 30 Οκτωβρίου, ακριβώς την ημέρα των γενεθλίων του, η τελευταία φορά που πάτησε το πόδι του σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, όταν και η Χιμνάσια Λα Πλάτα μαζί με την ομοσπονδία της χώρας του είχαν ετοιμάσει μια μικρή γιορτή για τα γενέθλια του. Μάλιστα, επειδή δεν βρισκόταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αποχώρησε κι επέστρεψε σπίτι του.

Η συνέχεια της ιστορίας είναι γνωστή. Αρχικά νοσηλεύτικε στην Λα Πλάτα και από εκεί μεταφέρθηκε στην κλινική Olivos όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης αιματώματος στο κεφάλι. Εκεί στην κλινική είναι και η τελευταία του δημόσια φωτογραφία. Μετά το τέλος της επέμβασης και αφού είχε συνέλθει ο Ντιέγκο φωτογραφήθηκε με τον νευρολόγο που τον χειρούργησε, τον Λεοπόλδο Λούκε ο οποίος αναγκάσατηκε λίγες ημέρες μετά να ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια του Μαραντόνα για την δημοσίευση της φωτογραφίας στα social media.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED