Ο Τέβες διέψευσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση (pic)

Κώστας Τόπας
Ο Τέβες διέψευσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση (pic)

bet365

Ο Κάρλος Τέβες διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, λέγοντας πως όταν φτάσει αυτή η στιγμή η πρώτη που θα το γνωρίζει θα είναι η ομάδα του, η Μπόκα Τζούνιορς.

Το τελευταίο διάστημα στα ξένα ΜΜΕ κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κάρλος Τέβες να βάζει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Μπόκα Τζούνιορς στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ωστόσο, ο «Απάτσι» φρόντισε να διαψεύσει τα όσα γράφτηκαν με δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τονίζοντας πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Τέβες με την Μπόκα Τζούνιορς ολοκληρώνεται το 2021 και κύριος στόχος του αυτή τη χρονική περίοδο είναι η κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες.

«Οι άνθρωποι της Μπόκα πρέπει να είναι ήρεμοι που θα συνεχίσω στο κλαμπ! Όταν παίρνω μια απόφαση για το μέλλον μου, θα είναι οι πρώτοι που θα το γνωρίζουν. Το λέω αυτό επειδή γράφουν για το μέλλον μου όταν σε λίγες ώρες έχουμε έναν "τελικό". Θα ήταν ακατάλληλο να εκθέσω τον σύλλογο και τους συμπαίκτες μου σε μια τέτοια προσωπική απόφαση», έγραψε χαρακτηριστικά λίγες ώρες πριν η Μπόκα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Ιντερνασιονάλ για το πρώτο ματς των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Εως τώρα ο Τέβες έχει σκοράρει 302 γκολ σε 718 αναμετρήσεις, ενώ μετρά και 13 γκολ σε 76 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του, από την οποία αποχώρησε το 2015.

 

Τελευταία Νέα