Ο Σουάρες παραδέχθηκε πως οι Ουρουγουανοί αδιαφόρησαν για τον κορονοϊό (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Σουάρες παραδέχθηκε πως οι Ουρουγουανοί αδιαφόρησαν για τον κορονοϊό (pic)

bet365

Έχοντας αναγκαστεί το τελευταίο διάστημα ν' απομονωθεί αφού κόλλησε κορονοϊό τις ημέρες που βρισκόταν με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, ο Λουίς Σουάρες παραδέχθηκε πως οι Ουρουγουανοί δεν ήταν και τόσο προσεκτικοί με τα μέτρα και τις αποστάσεις.

Με την πανδημία να... «θερίζει» και το δεύτερο κύμα του κορονοϊού να έχει πλήξει όλο τον πλανήτη, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της «σελέσε» όχι μόνο δεν έδειξαν ανήσυχοι όταν βρέθηκαν όλοι μαζί για τα πρόσφατα ματς της εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, αλλά διοργάνωσαν και μπάρμπεκιου!

Ο Λουίς Σουάρες κόλλησε κορονοϊό και αναγκάστηκε ν' απομονωθεί και να χάσει το παιχνίδι της Ατλέτικο με την πρώην του, Μπαρτσελόνα, έχοντας παραδεχθεί πλέον πως με τους συμπατριώτες του δεν πρόσεξαν όσο θα έπρεπε και δεν έδωσαν σημασία στα μέτρα ασφαλείας για τον Covid-19.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα