Μανέ: Συνάντησε πρώην συμπαίκτη του μετά από 17 χρόνια και τον κάλεσε στο «Άνφιλντ»! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Μανέ: Συνάντησε πρώην συμπαίκτη του μετά από 17 χρόνια και τον κάλεσε στο «Άνφιλντ»! (pics)

bet365

Ο Σαντιό Μανέ είχε μια τρομερά συγκινητική στιγμή πριν από μερικές μέρες, όταν μετά από 17 ολόκληρα χρόνια πέτυχε έναν παλιό του συμπαίκτη και χρειάστηκε φωτογραφία για να τον καταλάβει! Τον κάλεσε στο «Άνφιλντ» μόλις τελειώσει η πανδημία...

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Λίβερπουλ, προτού σκοράρει για την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο 1-0 επί της Γουϊνέα για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής πριν από λίγες μέρες, είχε μια απρόσμενη και τρομερά συγκινητική συνάντηση.

Βρήκε τον Σόλο, με τον οποίο είχε να μιλήσει 17 χρόνια, από τότε που έπαιζαν μαζί στην ομάδα της γενέτειράς τους!

Μάλιστα, ο Σόλο, που εργαζόταν ως σεκιούριτι στο γήπεδο όπου έγινε το ματς με την Γουϊνέα, είχε και φωτογραφία τους μαζί του και την έδειξε στον νυν Πρωταθλητή Αγγλίας!

Ο Μανέ φυσικά τον κάλεσε στο «Άνφιλντ» να δει παιχνίδι της Λίβερπουλ και να τα πουν με την άνεσή τους, όταν η κατάσταση με την πανδημία ηρεμήσει...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα