Περού-Αργεντινή 0-2: Έφταναν μόνο 28 λεπτά για το διπλό (vid)

Gazzetta team
Περού-Αργεντινή 0-2: Έφταναν μόνο 28 λεπτά για το διπλό (vid)

bet365

Ένα μισάωρο ήταν αρκετό για την Αργεντινή. Η παρέα του Μέσι επικράτησε μέσα στο Περού με 2-0 και ανέβηκε και πάλι στην 2η θέση του ομίλου της Λατινικής Αμερικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Ούτε καν μισή ώρα, αλλά μόλις 28 λεπτά χρειάστηκε η Αργεντινή για να πάρει την 3η νίκη στα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Η παρέα του Λιονέλ Μέσι επικράτησε μέσα στο Περού με 2-0 και έφτασε έτσι τους 10 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 2η θέση του ομίλου της Λατινικής Αμερικής, ξεπερνώντας το Εκουαδόρ που είναι τρίτο με 9, ενώ η Βραζιλία με το απόλυτο των νικών στις 4 πρώτες αγωνιστικές έχει 12.

Όπως αναφέραμε ούτε καν μισάωρο δεν ήθελαν οι φιλοξενούμενοι για να πάρουν το τρίποντο. Αρχικά στο 17' προηγήθηκαν με τον Γκονζάλες, έκαναν το 0-2 στο 28' με τον Λαουτάρο Μαρτίνες και κάπου εκεί τα αστέρια της Αργεντινής θα άρχισαν να σκέφτονται περισσότερο τα παιχνίδια με τις ομάδες τους για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα που έρχονται την ερχόμενη βδομάδα. Το 0-2 έμεινε και στο δεύτερο ημίχρονο και η Αργεντινή πήρε μια άνετη νίκη.

 

Τελευταία Νέα