Παραγουάη-Βολιβία 2-2: Σκόνταψαν από τους τελευταίους οι Παραγουανοί (vid)

Gazzetta team
Παραγουάη-Βολιβία 2-2: Σκόνταψαν από τους τελευταίους οι Παραγουανοί (vid)

bet365

Σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχασε η Παραγουάη παραχωρώντας ισοπαλία (2-2) στην τελευταία του ομίλου της Λατινικής Αμερικής, Βολιβία.

Έχοντας ήδη 5 βαθμούς στον όμιλο της Λατινικής Αμερικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Παραγουάη υποδεχόταν την τελευταία και χωρίς βαθμό Βολιβία περιμένοντας την άνετη νίκη για να φτάσει τους 8 και να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο στην 4η θέση. Λογάριαζε όμως χωρίς του μαχητικούς Βολιβιανούς που όχι μόνο δυσκόλεψαν τους γηπεδούχους, αλλά κατάφεραν να προηγηθούν με 2-1 για να ισοφαρίσουν στο τέλος οι Παραγουανοί.

Με το 2-2 η Παραγουάη έφτασε τους 6 βαθμούς παραμένοντας μεν στην 4η θέση αλλά ισόβαθμη με την Ουρουγουάη, ενώ η Βολιβία έμεινε στην τελευταία παίρνοντας όμως τον πρώτο της βαθμό. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Ρομέρο στο 19΄, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν την ανατροπή ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Μάρτινς στο 41' και κάνοντας το 1-2 με τον Κεσπέδες στο 45'. Ο Ρομέρο στο 72' ισοφάρισε αλλά οι γηπεδούχοι στα λεπτά που έμειναν δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα