Κορονό – απίστευτο: Παίκτες κινεζικής ομάδας ταξιδεύουν με στολές... σκάφανδρα! (vid)

Gazzetta team
Κορονό – απίστευτο: Παίκτες κινεζικής ομάδας ταξιδεύουν με στολές... σκάφανδρα! (vid)

bet365

Τα απόλυτα προληπτικά μέτρα κατά του κορονοϊού πήραν οι άνθρωποι της κινεζικής Μπειζίνγκ Γκουάν, με τους ποδοσφαιριστές να φορούν στολές... σκάφανδρα κατά του κορονοϊού, στο αεροπορικό ταξίδι με προορισμό το Κατάρ, για αγώνα του ασιατικού Champions League.

Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη, αλλά και η υπερβολική ενδεχομένως είναι αχρείαστη... Η κινεζική Μπειζίνγκ Γκουάν μετέβη στη Ντόχα του Κατάρ για αγώνα του ασιατικού Champions League και, στο αεροδρόμιο, οι ποδοσφαιριστές της έμοιαζαν με γιατρούς που δίνουν μάχη κατά του κορονοϊού.

Με στολές – σκάφανδρα, προστατευτικά γυαλιά, μάσκες και γάντια, οι παίκτες ήταν απόλυτα προστατευμένοι, ύστερα από απόφαση της ομάδας, η οποία άλλωστε προέρχεται και από την χώρα όπου έκανε πρώτη φορά έξαρση ο ιός Covid-19. Όπως είναι λογικό, το παρακάτω βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα