ΗΠΑ – Παναμάς 6-2: Φιλικό σόου των Αμερικανών, πρώτο γκολ του Ρέινα (vid)

Gazzetta team
ΗΠΑ – Παναμάς 6-2: Φιλικό σόου των Αμερικανών, πρώτο γκολ του Ρέινα (vid)

bet365

Η εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών βρέθηκε να χάνει από τον Παναμά, αλλά με έναυσμα το πρώτο γκολ του Τζιοβάνι Ρέινα, διέλυσε την αντίπαλό της με 6-2.

Το 2026, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνδιοργανώσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, μαζί με Καναδά και Μεξικό. Και, στην συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά και στο Μουντιάλ του 2022, μπορεί να παρουσιάσει μια ομάδα γεμάτη εξαιρετικά ταλέντα.

Γιούνους Μούσα (17 ετών), Τζιοβάνι Ρέινα (18), Σερζίνιο Ντεστ (20), Τάιλερ Άνταμς (21) και Κρίστιαν Πούλισικ (22) μπορεί να αποτελέσουν την ραχοκοκαλιά της Team USA η οποία, χωρίς τον τραυματία μεσοεπιθετικό της Τσέλσι, διέλυσε τον Παναμά (6-2), σε φιλικό που διεξήχθη στην Αυστρία.

Ο Παναμάς, ο οποίος το 2018 πήρε μέρος στο πρώτο του Μουντιάλ, έκανε το... λάθος να προηγηθεί (8' Φαχάρδο), με τις ΗΠΑ να απαντούν δέκα λεπτά αργότερα με φάουλ – γκολάρα του Ρέινα (το πρώτο του ως διεθνής), κάνοντας... πάρτι στη συνέχεια.

Νίκολας Τζιοακίνι (22', 26'), Σεμπαστιάν Σότο (83', 90') και Σεμπαστιάν Γετγκέτ (87') πήραν την σκυτάλη από τον μεσοεπιθετικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον Φαχάρδο (79') να περιορίζει απλά τη (μεγάλη) έκταση της ήττας.

 

Τελευταία Νέα