Μέσι: Το συγκινητικό «αντίο» σε Μασεράνο και Γκάγο για την απόσυρσή τους (pic)

Gazzetta team
Μέσι: Το συγκινητικό «αντίο» σε Μασεράνο και Γκάγο για την απόσυρσή τους (pic)

bet365

Με μια συγκινητική μέσω Instagram, ο Λιονέλ Μέσι είπε το δικό του «αντίο» από τα γήπεδα στους αγαπημένους του συμπατριώτες, συμπαίκτες κι αντιπάλους, Χαβιέρ Μασεράνο και Φερνάντο Γκάγο.

Συνυπήρξαν και οι τρεις στην εθνική Αργεντινής για 11 χρόνια. Με τον Χαβιέρ Μασεράνο, μάλιστα, ο οποίος ανακοίνωσε την απόσυρσή του τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/11), η παράλληλη πορεία του Λιονέλ Μέσι στην Αλμπισελέστε ξεκίνησε από το 2005 και κράτησε ως το 2018, ενώ η μοίρα τους ένωσε και στη Μπαρτσελόνα, για μια «χρυσή» οκταετία (2010-2018). Από την άλλη, με τον Φερνάντο Γκάγο, έπαιξαν αντίπαλοι στα Clasico της περιόδου 2007-2011, όταν εκείνος φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πλέον, οι δύο συμπατριώτες του Λίο και συνοδοιπόροι του για χρόνια στην καριέρα του, κρέμασαν παπούτσια με διαφορά λίγων ημερών και ο Αργεντίνος θέλησε να τους αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο. Μέσω ανάρτησης στο Instagram, ο σταρ της Μπάρτσα ευχήθηκε και στους δύο τα καλύτερα για τη συνέχειά τους, γράφοντας συγκεκριμένα:

«Δύο άτομα που έζησα μαζί τους και απόλαυσα για μεγάλο χρονικό διάστημα αποχωρούν από το ποδόσφαιρο και θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να πω αντίο: Αγαπημένε Φερ, ελπίζω όλα να πάνε καλά. Από τα 17 χρόνια που συναντηθήκαμε ... Ήταν χαρά μου που μοιραστήκαμε τα αποδυτήρια στην εθνική ομάδα και έπαιζα εναντίον σου, το ξέρεις αυτό. Ελπίζω όλα να εξακολουθήσουν να είναι καλά και να συνεχίσεις να κυνηγάς τα όνειρά σου.

Και τι να πω για τον Μάσε… Τόσα χρόνια μαζί, το να βλεπόμαστε κάθε μέρα και να μοιραζόμαστε τόσα πολλά… Ζήσαμε πολύ χαρούμενες στιγμές και είχαμε επίσης και κάποιες δύσκολες περιόδους στο γήπεδο, τόσο με την Αργεντινή όσο και με τη Μπαρτσελόνα. Μας έλειπες από τη στιγμή που έφυγες. Σου εύχομαι πάντα τα καλύτερα για σένα και για την οικογένειά σου».

 

Τελευταία Νέα