Σοκαριστικός τραυματισμός για Οσιμέν με τη Νιγηρία, φόβοι πως έσπασε τον καρπό του (pics & vid)

Gazzetta team
Σοκαριστικός τραυματισμός για Οσιμέν με τη Νιγηρία, φόβοι πως έσπασε τον καρπό του (pics & vid)

bet365

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Βίκτορ Οσιμέν, ο οποίος από μία άτσαλη πτώση υπέστη άσχημο τραυματισμό στον καρπό του και αποχώρησε σφαδάζοντας από το ματς της Νιγηρίας.

Μία εντυπωσιακή βραδιά με τα χρώματα της Νιγηρίας εξελίχθηκε σε «εφιάλτη» για τον Βίκτορ Οσιμέν.

Στο ματς της χώρας του με τη Σιέρα Λεόνε για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ο φορ της Νάπολι είχε κάνει πάταγο στο 1ο ημίχρονο, με ένα γκολ και 2 ασίστ για το 4-0 των γηπεδούχων. Ωστόσο, όλα άλλαξαν στο 76', όταν προσγειώθηκε άτσαλα με τον στο χορτάρι και αμέσως άρχισε να σφαδάζει στους πόνους.

Τελικά, αποχώρησε από το ματς με το ειδικό όχημα των πρώτων βοηθειών και υπάρχουν φόβοι ότι έσπασε τον καρπό του, κατά την άσχημη πτώση του, γεγονός που θορυβεί και τους «SuperEagles» και φυσικά, τους Παρτενοπέι.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι η Σιέρα Λεόνε κατάφερε να επιστρέψει από το 4-0 και να πάρει τον βαθμό, ισοφαρίζοντας σε 4-4 στο 86'!

Δείτε τη σκηνή του τραυματισμού:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα