Αμπέλ Φερέιρα: «Ο Σα Πίντο είναι φίλος μου, αλλά θέλω να τον νικήσω»

Αμπέλ Φερέιρα: «Ο Σα Πίντο είναι φίλος μου, αλλά θέλω να τον νικήσω»

bet365

Ο Αμπέλ Φερέιρα ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του και στο πρωτάθλημα Βραζιλίας με την Παλμέιρας κόντρα στη Βάσκο ντα Γκάμα του συμπατριώτη του, Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της Παλμέιρας στη νίκη επί της Μπραγκαντίνο για το Κύπελλο Βραζιλίας με 1-0. Σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα η ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Βραζιλίας.

«Είμαστε μια σοβαρή, ανταγωνιστική ομάδα. Το δείξαμε αυτό έχοντας το προβάδισμα του πρώτου αγώνα. Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο εκπλήξεις. Μπορεί να συμβεί όταν πιστεύεις πως κάτι είναι εύκολο. Μου άρεσε η ενότητα που υπάρχει στην ομάδα και πόσο αφοσιωμένοι είναι όλοι.

Θέλουμε να παλέψουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Θα προσπαθήσουμε σιγά-σιγά να βελτιωθούμε. Έχουμε την ίδια επιθυμία και την ίδια φιλοδοξία. Αυτό θέλει ο σύλλογος και τα μέλη του και αυτό θα κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε ο 41χρονος τεχνικός, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του και στο πρωτάθλημα κόντρα στη Βάσκο ντα Γκάμα του Ρικάρντο Σε Πίντο.

«Ο Σα Πίντο είναι φίλος μου, αλλά στον αγωνιστικό χώρα θα κάνω το παν για να νικήσω. Αυτός είναι ο ρόλος μας, για αυτό δουλεύουμε. Στο γήπεδο ο καθένας παλεύει για τον εαυτό του. Οι Πορτογάλοι είναι όσο καλοί είναι οι Βραζιλιάνοι, οι Ισπανοί και οι Άγλλοι. Όλα είναι θέμα μελέτης και πως εκφράζεις τις ιδέες σου. Όσο πιο πολύ αφιερωνόμαστε στη δουλειά μας, τόσο καλύτεροι γινόμαστε».

 

Τελευταία Νέα