Μαραντόνα: Όταν ξύπνησε, ρώτησε πόσο ήρθε η Ρίβερ Πλέιτ!

Gazzetta team
Μαραντόνα: Όταν ξύπνησε, ρώτησε πόσο ήρθε η Ρίβερ Πλέιτ!

bet365

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ακόμα και μετά από μια επέμβαση στον εγκέφαλο, δεν ξέχασε την αγάπη του για την μπάλα και το... μίσος του για την Ρίβερ Πλέιτ.

Η μπάλα είναι η ζωή του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Και το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ντιεγκίτο, με την πρώτη του αντίδραση μετά την λεπτή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον εγκέφαλο και η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πηγές του περιβάλλοντος του 60χρονου Αργεντινού θρύλου, το πρώτο που ρώτησε όταν συνήλθε μετά την αναισθησία ήταν... πόσο ήρθε η Ρίβερ Πλέιτ στον αγώνα της με την Μπάνφιλντ για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου!

«Πόσο πήγε η Ρίβερ;» ρώτησε ο Μαραντόνα, ο οποίος προφανώς άκουσε με ευχαρίστηση ότι οι Εκατομμυριούχοι ηττήθηκαν με 3-1. Μπορεί, άλλωστε, να είναι προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα, αλλά ο Πίμπε ντε Όρο είναι πάντα φανατικός φίλαθλος της μεγάλης αντιπάλου της Ρίβερ, Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Μαραντόνα θα πρέπει να παραμείνει μια εβδομάδα στο νοσοκομείο, όπου εισήχθη με αναιμία, αφυδάτωση και σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Η μετεγχειρητική εικόνα του είναι καλή και το απόγευμα της Τετάρτης (04/11) το πέρασε με τις τρεις κόρες του Ντάλμα, Τζιανίνα και Χάνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ούγκο Μαραντόνα στο gazzetta.gr: «Όλα πήγαν καλά, αλλά πρέπει ο Ντιέγκο να πάρει κάποιες αποφάσεις»

Μαραντόνα: Επιτυχημένη η επέμβαση στον εγκέφαλο

Οπαδοί στήθηκαν έξω από το νοσοκομείο για να στηρίξουν τον Μαραντόνα (pics)

Μαραντόνα: Οπαδοί αγκάλιαζαν τον γιατρό του μετά τα χαρμόσυνα νέα (vid)

 

Τελευταία Νέα