Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ένιωθε σαν να πεθαίνει ο πατέρας μου όταν δεν είχε ομάδα»

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ένιωθε σαν να πεθαίνει ο πατέρας μου όταν δεν είχε ομάδα»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνούσε στο σπίτι ο 75χρονος πατέρας του προτού αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ντιναμό Κιέβου.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ένας θρύλος των πάγκων με 37 τίτλους στο ενεργητικό του, στα 75 του συνεχίζει απτόητος την πορεία του, καθοδηγώντας την Ντιναμό Κιέβου.

Ο πολύπειρος τεχνικός έγραψε ιστορία μεταξύ άλλων στη Σαχτάρ Ντόνετσκ κατακτώντας 8 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα και 7 Σούπερ Καπ.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν της Αλ Χιλάλ, Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την δύσκολη απόφαση του πατέρα του να συνεχίσει την καριέρα του στη Ντιναμό Κιέβου, αλλά και το γεγονός πως η απραξία που προηγήθηκε δεν τον άφησε ανεπηρέαστο!

«Ένιωθε σαν να πέθαινε. Χρειαζόταν μια νέα πρόκληση για να τον κρατήσει ζωντανό. Για αυτό αποδέχθηκε την πρόταση να επιστρέψει στα γήπεδα. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση του. Είχε και άλλες επιλογές, όμως η Ντιναμό Κιέβου είναι ένας μεγάλος σύλλογος που του πρόσφερε μια καλή ευκαιρία. Όπως βλέπετε τώρα είναι άλλος άνθρωπος, αναγεννημένος».

 

Τελευταία Νέα