Ιγουαΐν: Ντεμπούτο με χαμένο πέναλτι στο MLS (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ιγουαΐν: Ντεμπούτο με χαμένο πέναλτι στο MLS (vid)

bet365

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σίγουρα δεν θα είχε αυτό στο μυαλό του όταν αποφάσιζε να κάνει την πρόταση στον Γκονζάλο Ιγουαΐν για την Ίντερ Μαϊάμι, με τον Αργεντινό να χάνει πέναλτι στο ντεμπούτο του και να έρχεται ήττα με σκορ 3-0 από την Philadelphia Union.

Ο «Pipita» άφησε τη Γιουβέντους για να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και το ποδόσφαιρο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ωστόσο, στο πρώτο του παιχνίδι εκεί με τη φανέλα της νεοσύστατης ομάδας που ανήκει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ, τα πράγματα στράβωσαν πάρα πολύ.

Η Philadelphia Union επικράτησε με σκορ 3-0, ενώ, όταν είχε προβάδισμα δυο τερμάτων απέναντι στην Ίντερ Μαϊάμι, η ομάδα του Ιγουαΐν κέρδισε πέναλτι, με τον Αργεντινό ν' αναλαμβάνει την εκτέλεση από την άσπρη βούλα.

Πολλή δύναμη, όχι στόχος και η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια, με τους αντιπάλους του να το πανηγυρίζουν έντονα και να φτάνουν και στο τρίτο γκολ στα εναπομείναντα λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα