Χουλκ: «Δεν είχα ποτέ παράλληλη σχέση, ο γάμος μου είχε λήξει από χρόνια»

Gazzetta team
Χουλκ: «Δεν είχα ποτέ παράλληλη σχέση, ο γάμος μου είχε λήξει από χρόνια»

bet365

Για πρώτη φορά από τη μέρα που έγινε γνωστό πως πλέον είναι με την ανηψιά της πρώην συζύγου του, ο Χουλκ μίλησε δημόσια στον κόσμο για την προσωπική του ζωή και υπερασπίστηκε τον εαυτό του τονίζοντας πως ουδέποτε απάτησε τη γυναίκα με την οποία έκανε τρία παιδιά και πως ο γάμος του έληξε και τυπικά προτού αρχίζει να βγαίνει με τη νέα του σύντροφο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram κι έκανε live βίντεο στο οποίο θέλησε να σταματήσει όσα λέγονταν εις βάρος του.

«Ζούσα μια μοναχική ζωή και η Ιράν το ήξερε αυτό. Όμως, ήθελε να παραμείνει στον τίτλο ως η σύζυγος του Χουλκ. Ιράν, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά ξέρει πως όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε, έπειτα από λιγότερο από έναν μήνα ήσου έγκυος και σε στήριξα σε αυτό το ατύχημα που είχες με τον Ίαν. Παντρευτήκαμε γιατί αγαπηθήκαμε. Όμως σταμάτα να λες ιστορίες δεξιά κι αριστερά πίσω από την πλάτη μου γιατί όλα φτάνουν στ' αυτιά μου και αυτό είναι σημάδι πως δεν έχεις αληθινές φιλίες.

Γιατί δεν λες ότι υπάρχει ποινική δίωξη εις βάρος σου; Θέλεις να μου κάνεις μήνυση για το βίντεο αυτό; Προχώρα, έχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία...

Ο λόγος που παρέμενα παντρεμένος ήταν τρία παιδιά όμως έφτασε κάποια μέρα που ήμουν πλέον κουρασμένος. Πέταξε τους γονείς μου από το διαμέρισμα το οποίο είχα πάρει με τα λεφτά μου. Έδιωξε τη μητέρα μου. Έκανα ό,τι μπορούσα για το καλό των παιδιών μας. Άρχισες να λες πράγματα στα παιδιά για να τα στρέψεις εναντίον μου. Παρά το γεγονός πως έχουμε κοινή επιμέλεια, δεν συμπεριφέρεσαι όπως θα έπρεπε.

Δεν μπορούσα ν' ανεχθώ άλλο τόση κακία γι' αυτό και μίλησα. Δεν είμαι θύμα, αλλά ούτε και ο κακός της υπόθεσης...» ήταν τα λόγια του...

Διαβάστε επίσης:

«Είδωλο» Χουλκ: Παντρεύτηκε την ανιψιά της πρώην γυναίκας του!

 

Τελευταία Νέα