Η Ίντερ Μαϊάμι νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της και ο Μπέκαμ πανηγύρισε κρατώντας τη σημαία ανάποδα (pic)

Κώστας Τόπας
Η Ίντερ Μαϊάμι νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της και ο Μπέκαμ πανηγύρισε κρατώντας τη σημαία ανάποδα (pic)

bet365

Την πρώτη νίκη στην ιστορία της πανηγύρισε η Ίντερ Μαϊάμι και γι' αυτό το σπουδαίο επίτευγμα δεν θα μπορούσε να μην χαρεί και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Με σκορ 3-2, η Ιντερ Μαϊάμι, επικράτησε της Ορλάντο Σίτι και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς. Αυτή η νίκη, ήρθε μετά από πέντε ήττες, από τη στιγμή που εντάχθηκε στο MLS.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματα του γι' αυτό το σπουδαίο επίτευγμα της ομάδας, μοιράζοντας συγχαρητήρια σε όλους. Μάλιστα, ο θρύλος του ποδοσφαίρου δεν μπόρεσε να βρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση, ωστόσο φρόντισε να πανηγυρίσει κρατώντας τη σημαία της Ιντερ Μαϊάμι... ανάποδα.

«Δεν μπορούσα να ήμουν εκεί στην πρώτη ιστορική νίκη στο γήπεδο μας, αλλά το μυαλό μου ήταν εκεί. Συγχαρητήρια στον Ντιέγκο Αλόνσο, το προσωπικό τους παίκτες και φυσικά τους οπαδούς μας που επίσης δεν μπορούν να βρίσκονται στο γήπεδο. Είναι 3:00 το πρωί, τα μαλλιά μου είναι χάλια, η σημαία είναι ανάποδα αλλά όλα αυτά δεν έχουν σημασία γιατί κερδίσαμε».

Couldn’t be there for our historic first win in our stadium but I was there in spirit congratulations to Diego Alonso...

Δημοσιεύτηκε από David Beckham στις Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020
 

Τελευταία Νέα