Ο Χίντινκ ανέλαβε το... Κουρασάο, νούμερο 80 στον κόσμο!

Gazzetta team
Ο Χίντινκ ανέλαβε το... Κουρασάο, νούμερο 80 στον κόσμο!

bet365

Στα 73 του χρόνια, ο Γκούους Χίντινκ συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της εθνικής ομάδας του Κουρασάο, η οποία είναι στην 80ή θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA.

Το 2012, ο Γκούους Χίντινκ εκδήλωνε την πρόθεσή του να αποχωρήσει άμεσα από την προπονητική. Οκτώ χρόνια μετά, ο Ολλανδός τεχνικός συνεχίζει να εργάζεται και, μάλιστα, συμφώνησε να αναλάβει την εθνική ομάδα του... Κουρασάο!

Πρόκειται για την εθνική ομάδα που εδρεύει στο νησί της Καραϊβικής που είναι πλέον ανεξάρτητο από την Ολλανδία, βρίσκεται στην 80ή θέση της βαθμολογίας της FIFA και το 2019 έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του «Γκολντ Καπ».

«Ίσως να μην είναι προφανές, αλλά ήταν δύσκολο να πω όχι (;). Το Κουρασάο έχει κάνει πρόοδο τα τελευταία χρόνια και θέλω να το βοηθήσω να κάνει και άλλα βήματα στο διεθνές επίπεδο» εξήγησε ο 73χρονος Ολλανδός, ο οποίος έχει πάρει τρεμπλ με την Αϊντχόφεν (1988), έχει καθίσει στους πάγκους των Ρεάλ, Τσέλσι και των εθνικών ομάδων Ολλανδίας και Ρωσίας, μεταξύ άλλων, αλλά τα τελευταία χρόνια ψάχνει... εξωτικές (ποδοσφαιρικά) εμπειρίες.

 

Τελευταία Νέα