Ίσλα: Έχω μιλήσει μόνο με την Μπόκα Τζούνιορς, αλλά δεν είναι οικονομικό το θέμα»

Ίσλα: Έχω μιλήσει μόνο με την Μπόκα Τζούνιορς, αλλά δεν είναι οικονομικό το θέμα»

bet365

Ο Μαουρίσιο Ίσλα, ο οποίος ακούστηκε και για τον Παναθηναϊκό, διέψευσε πως έχει επαφές με την Μπέτις τονίζοντας πως μέχρι στιγμής έχει μιλήσει μόνο με την Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Μαουρίσιο Ίσλα παραμένει δίχως ομάδα με την αποχώρηση του από την Φενέρμπαχτσε με τις Μπόκα Τζούνιος, Μπέτις, Σεβίλλη, Βαλένθια και Παναθηναϊκό να τον «ορέγονται».

Ο 32χρονος Χιλιανός δεξιός μπακ έβαλε τα πράγματα στη θέση του σημειώνοντας πως ο μοναδικός σύλλογος με τον οποίο έχουν γίνει επίσημες συζητήσεις είναι η Μπόκα Τζούνιορς.

«Η μόνη συζήτηση που είχα ήταν με την Μπόκα και τον Ρομάν Ρικέλμε. Με θέλουν. Το θέμα δεν είναι μόνο τα χρήματα, υπάρχει και η πανδημία. Έχω την οικογένεια μου, μια μικρή κόρη. Η σύζυγος μου έκανε ταξίδι 30 ωρών για να φτάσει στην Τουρκία και η κόρη μου ταλαιπωρήθηκε γιατί δεν μπορούσε να βγάλει την μάσκα.

Αγωνίζομαι στην Ευρώπη για 13 χρόνια και πρέπει να είσαι έτοιμος οπουδήποτε και εάν δουλέψεις. Εάν πάω στην Μπόκα θα είμαι 100%. Δεν θα πάω για πέντε μήνες και μετά θα επιστρέψω στην Ευρώπη. Η Μπόκα είναι στο ίδιο επίπεδο με τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους. Πρόκειται για σπουδαία ομάδα και πρέπει να το σκεφτώ. Δεν έχω παίξει ποτέ ωστόσο σε επαγγελματικό επίπεδο στη Λατινική Αμερική».

Ο Ίσλα παράλληλα εξέφρασε άγνοια για τα σενάρια που τον θέλουν βρίσκεται στα ραντάρ της Μπέτις λόγω του συμπατριώτη του τεχνικού Μανουέλ Πελεγκρίνι.

«Θα ήταν μια ωραία ευκαιρία εάν συζητούσα με τον Πελεγκρίνι και μου έλεγε πως με ήθελε στην Μπέτις. Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο και θα ήταν ωραίο να παίξω εκεί. Βρίσκομαι πολλά χρόνια στην Ευρώπη και δεν είμαι πλέον 25 ετών».

Ο πρώην παίκτης της Φενέρμπαχτσε αναφέρθηκε και στην Βαλένθια...

«Για την Βαλένθια δεν ξέρω κάτι. Έχω μιλήσει με τον εκπρόσωπο μου για το πως είναι τα πράγματα. Θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί και απομένει το Champions League. Όλοι έχουν πάει διακοπές».

 

Τελευταία Νέα