Φλαμένγκο: Ζαρντίμ ο διάδοχος του Ζέσους στον πάγκο

Gazzetta team
Φλαμένγκο: Ζαρντίμ ο διάδοχος του Ζέσους στον πάγκο

bet365

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Ζόρζε Ζέσους στη Φλαμένγκο, μετά την αρνητική απάντηση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ήταν ο Νο1 υποψήφιος.

Στον Λεονάρντο Ζαρντίμ κατέληξαν οι ιθύνοντες της Φλαμένγκο για τον αντικαταστάτη του Ζόρζε Ζέσους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος πανηγύρισε με τη «Φλα» το Κόπα Λιμπερταδόρες τον περασμένο Νοέμβριο, συμφώνησε για την επιστροφή του στη Μπενφίκα και έτσι η θέση του στον πάγκο έμεινε άδεια.

Ο πρόεδρος της Φλαμένγκο έκτοτε έθεσε σε πρώτη προτεραιότητα τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, για τη διαδοχή στον πάγκο, αλλά μετά το άμεσο «όχι» του Πορτογάλου στην πρόταση που του έγινε, ο βραζιλιάνικος σύλλογος βρίσκεται πια μια ανάσα από την πρόσληψη του άλλοτε τεχνικού των Ερυθρολεύκων, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο πρώην coach της Μονακό προκρίθηκε ως η αμέσως πιο ιδανική περίπτωση για να αναλάβει το project της ομάδας,έχοντας μάλιστα και τις «ευλογίες» του Ζέσους, με αποτέλεσμα να νικήσει στα σημεία ακόμη έναν προπονητή με ερυθρόλευκο παρελθόν, τον Μάρκο Σίλβα.

Πλέον, το μόνο που απομένει σύμφωνα με τα βραζιλιανικά Μέσα είναι η επισημοποίηση του deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα