Κύπελλο Εθνών Αφρικής - Λίβερπουλ: Αναβολή για το 2022, δεν χάνει Σαλάχ-Μανέ-Κεϊτά

Κύπελλο Εθνών Αφρικής - Λίβερπουλ: Αναβολή για το 2022, δεν χάνει Σαλάχ-Μανέ-Κεϊτά

Gazzetta team
Κύπελλο Εθνών Αφρικής - Λίβερπουλ: Αναβολή για το 2022, δεν χάνει Σαλάχ-Μανέ-Κεϊτά

bet365

Η αφρικανική Συνομοσπονδία ανακοίνωσε πως το Κύπελλο Εθνών Αφρικής θα μετατεθεί από τον Ιανουάριο του 2021 στο 2022 κι έτσι η Λίβερπουλ δεν θα βιώσει τις «απώλειες» των Σαλάχ-Μανέ-Κεϊτά μεσούσης της νέας σεζόν.

Οι επιπτώσεις της πανδημίας στο καλεντάρι του αφρικανικού ποδοσφαίρου οδήγησαν την CAF να ματαιώσει τη διοργάνωση του Κυπέλλου Εθνών που είχε προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2021 στα γήπεδα του Καμερούν και ο Γιούργκεν Κλοπ.... ανασαίνει.

Παρά τις προσπάθειες της αφρικανικής Συνομοσπονδίας να μην φτάσει στο σημείο αναβολής της διεξαγωγής του πρώην «Κόπα Άφρικα», οι εναπομείναντες αγώνες των προκριματικών είναι τόσοι που δεν επιτρέπουν την ολοκλήρωσή τους εντός χρονοδιαγράμματος.

Έτσι, το «ραντεβού» δίνεται πλέον για τον χειμώνα του 2022 όπως ανακοίνωσε η CAF κι αυτή η είδηση σκόρπισε χαμόγελα στον Γερμανό τεχνικό της Λίβερπουλ και τους Reds συνολικά, καθώς τα μεγάλα της αστέρια από την Μαύρη Ήπειρο, όπως οι Σαλάχ (Αίγυπτος), Μανέ (Σενεγάλη) και Κεϊτά (Μάλι) δεν θα χρειαστεί να αφήσουν τις υποχρεώσεις τους με τους πρωταθλητές Αγγλίας μεσούσης της περιόδου.

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος, λοιπόν, για τον Κλοπ και το επιτελείο του ώστε οι Reds να συγκεντρωθούν με όλες τους τις δυνάμεις στον στόχο του back-to-back.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα