Κορονοϊός: Θετικοί στον ιό 16 ποδοσφαιριστές της Βάσκο ντα Γκάμα

Κώστας Τόπας
Κορονοϊός: Θετικοί στον ιό 16 ποδοσφαιριστές της Βάσκο ντα Γκάμα

bet365

Μετά από νέα τεστ που διενεργήθηκαν,16 ποδοσφαιριστές της Βάσκο Ντε Γκάμα βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό λίγες ημέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος, στη Βραζιλία.
Τα μεγάλα παιχνίδια παίζουν από το κινητό και το tablet σου. |21+

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ανακοινώθηκε ότι στις 14 Ιουνίου θα επιστρέψει η αγωνιστική δράση. Βέβαια, δεν ήταν όλες οι ομάδες σύμφωνες με αυτή την απόφαση. Μόνο οι Φλαμένγκο και Βάσκο Ντα Γκάμα ήταν αυτές που ήθελαν την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης, ενώ Φλουμινένσε και Μποταφόγκο, είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους.

Μία μέρα πριν την επιστροφή των συλλόγων στις προπονήσεις, η ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο, Βάσκο Ντε Γκάμα ανακοίνωσε πως 16 παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον covid-19.

«Αυτό αποδεικνύει μόνο ότι κινούμαστε έγκαιρα, εντοπίζοντας τη μόλυνση στους αθλητές μας το συντομότερο δυνατό. Αυτό μας επιτρέπει να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συλλόγου.

Οι παίκτες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν ατομικές προπονήσεις και όχι «προπονήσεις επαφής», την ίδια στιγμή που άλλες πολιτείες δεν έχουν αποφασίσει πότε θα μπορέσουν να αρχίσουν ξανά κανονική προπόνηση

 

Τελευταία Νέα