Αργεντίνος κίπερ έχει «ρήτρα Μέσι» στο συμβόλαιό του για να επιστρέψει στη Νιούελς!

Αργεντίνος κίπερ έχει «ρήτρα Μέσι» στο συμβόλαιό του για να επιστρέψει στη Νιούελς!

Gazzetta team
Αργεντίνος κίπερ έχει «ρήτρα Μέσι» στο συμβόλαιό του για να επιστρέψει στη Νιούελς!

bet365

Ο Ναχουέλ Γκουσμάν αποχώρησε από τη Νιούελς το 2014, αλλά μπορεί να επιστρέψει μέσω ειδικής ρήτρας αν ο Λιονέλ Μέσι μεταγραφεί στον σύλλογο!

Η λίστα με τις ρήτρες που έχουν τεθεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι αναρίθμητη και περιλαμβάνει ορισμένες παράδοξες και αξιοπερίεργες προϋποθέσεις, αλλά καμία δεν μοιάζει με αυτή που έχει στο συμβόλαιό του ο Ναχουέλ Γκουσμάν.

Ο 34χρονος γκολκίπερ της Τίγκρες και άλλοτε διεθνής με την Αλμπισελέστε αποχώρησε από την Νιούελς Ολντ Μπόιζ το καλοκαίρι του 2014 έναντι 2,2 εκατ. ευρώ και στους προσωπικούς όρους της συμφωνίας συμπεριέλαβε ένα συγκεκριμένο σενάριο για την επιστροφή του στον σύλλογο από όπου ξεκίνησε την καριέρα του: να μεταγραφεί στην ομάδα ο Λιονέλ Μέσι!

Ο Αργεντίνος σταρ της Μπαρτσελόνα όπως και ο Γκουσμάν γεννήθηκε στο Ροζάριο και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Νιούελς πριν μεταπηδήσει στη Μασία και αν θελήσει να κρεμάσει ενδεχομένως τα παπούτσια του στον σύλλογο της γενέτειράς του θα ανάψει και το πράσινο φως για το comeback του βραχύσωμου Γκουσμάν (1,70μ.). Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε την ύπαρξη της ρήτρας στο «TyC Sports» και εξηγήθηκε:

«Όταν πρότεινα τη ρήτρα, μου είπαν πως θα την συμπεριλάβουν. Θα ήμουν υπέρ το δέον χαρούμενος αν συνέβαινε γιατί το θέλει ο Μέσι και βρίσκει κίνητρο να παίξει στην Αργενντινή, αν και είναι δύσκολο να το φανταστώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα