Φλάβιο Ντονιζέτε: Ο παίκτης που πούλησε το μετάλλιο παγκόσμιου πρωταθλητή για να αγοράσει κοκαΐνη (vid)

Gazzetta team
Φλάβιο Ντονιζέτε: Ο παίκτης που πούλησε το μετάλλιο παγκόσμιου πρωταθλητή για να αγοράσει κοκαΐνη (vid)

bet365

Ο Φλάβιο Ντονιζέτε, ο οποίος το 2005 κατέκτησε το Μουντιάλ Συλλόγων στην Ιαπωνία με την Σάο Πάουλο, έδωσε και κέρδισε την μάχη με την εξάρτηση από τα ναρκωτικά.

Τον Δεκέμβριο του 2005 στην Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, η Σάο Πάουλο αιφνιδίασε την Λίβερπουλ (1-0) και κατέκτησε το Μουντιάλ Συλλόγων. Ο Φλάβιο Ντονιζέτε, μέλος εκείνης της ομάδας, αποκάλυψε ότι έφτασε στο σημείο να πουλήσει το μετάλλιο παγκόσμιου πρωταθλητή, προκειμένου να αγοράσει κοκαΐνη!

Ο 36χρονος Βραζιλιάνος παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έχει απεξαρτηθεί και πλέον εργάζεται ως κηπουρός, εξήγησε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, εξαιτίας της εξάρτησής του από την άσπρη σκόνη.

«Όσα χρήματα είχα φυλαγμένα, τα χρησιμοποίησα για να αγοράζω ναρκωτικά. Δεν έμενα με τίποτα χωρίς ναρκωτικά. Το πρωί, το απόγευμα, το βράδυ έπρεπε να πάρω κοκαΐνη» αφηγείται ο Ντονιζέτε, ο οποίος δεν έκανε αξιοπρεπή καριέρα, παρ' ότι είχε προοπτικές για κάτι σπουδαίο.

«Έχασα σχεδόν τα πάντα για την κοκαΐνη. Η εξάρτηση ήταν πιο δυνατή από εμένα» συνεχίζει ο Ντονιζέτε, ο οποίος ξεκίνησε το 2010, όταν άρχισε την χρήση για να χαλαρώνει, επειδή προπονούνταν πολύ και είχε... βαρεθεί.

«Η κοκαΐνη με τελείωσε. Κανείς δεν άφηνε το πορτοφόλι του, κοντά σε εμένα. Κανείς δεν μου είχε εμπιστοσύνη. Ήξερα, όμως, ότι αυτό θα άλλαζε, ήμουν σίγουρος ότι ο Θεός θα άλλαζε την ιστορία μου, όπως και έκανε» συμπλήρωσε ο «καθαρός» εδώ και ενάμισι χρόνο Ντονιζέτε, ο οποίος θέλει να γυρίσει στα γήπεδα.

 

Τελευταία Νέα