75.000 πρόστιμο για τις sex dolls στην εξέδρα της FC Seoul (pic)

Gazzetta team
75.000 πρόστιμο για τις sex dolls στην εξέδρα της FC Seoul (pic)

bet365

Στα μαλακά έπεσε η κορεατική ομάδα για τις κούκλες του σεξ στις άδειες εξέδρες εν ώρα αγώνα. «Νομίζαμε ότι ήταν μανεκέν βιτρίνας ρούχων» η μνημειώδης δικαιολογία.
«Ηταν ένα αδικαιολόγητο λάθος από μέρους μας». Αυτή ήταν η απολογία της FC Seoul, που κατάφερε να πέσει στα... μαλακά και να μην δεχτεί αφαίρεση βαθμών. Η κορεατική ομάδα στην αναμέτρηση με την Gwangju FC τοποθέτησε στις άδειες εξέδρες κούκλες τους σεξ, ντυμένες στα χρώματα της ομάδας και κρατώντας μικρά πλακάτ με συνθήματα. Γι' αυτό τιμωρήθηκε τελικά με πρόστιμο 75.000 ευρώ. Οταν ρωτήθηκε σχετικά η διοίκηση για την απίθανη αυτή σκέψη της, η απάντηση ήταν μνημειώδης: «Νομίζαμε ότι ήταν μανεκέν βιτρίνας ρούχων».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED