Σολδάνο: «Όταν πήγα στην Μπόκα ο μανάβης μου είπε 'α εσύ είσαι ο Σολδάνο;'»

Σολδάνο: «Όταν πήγα στην Μπόκα ο μανάβης μου είπε 'α εσύ είσαι ο Σολδάνο;'»

Gazzetta team
Σολδάνο: «Όταν πήγα στην Μπόκα ο μανάβης μου είπε 'α εσύ είσαι ο Σολδάνο;'»

bet365

Απίθανη ατάκα από τον Αργεντίνο φορ που ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά έπαιζε δανεικός στην Μπόκα, που αναφέρθηκε στο πρώτο διάστημα που γύρισε στην χώρα του για να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο Φράνκο Σολδάνο μίλησε στο podcast που έχει ο Αργεντινός μπασκετμπολίστας της Ρεάλ, Νικολάς Λαπροβίτολα. Μεταξύ άλλων είπε για:

Την μεταγραφή του στην Μπόκα: Δεν με ενδιέφεραν τα χρήματα. Ήθελα να πάω στη Μπόκα. Είπα στον πατέρα μου: «Δεν ξέρω αν είμαι τώρα έτοιμος, αλλά δεν ξέρω κιόλας αν θα είμαι έτοιμος ποτέ». Ήμουν απεγνωσμένος και είχα έτοιμα τα ρούχα στη βαλίτσα μου επί ένα μήνα.

Το του τι είπε ένας μανάβης όταν είχε πρωτοπάει στην Μπόκα: Όταν είχα υπογράψει στη Μπόκα, πήγα στο σούπερ μάρκετ για ψώνια και ο μανάβης μου είπε: «ααα, εσύ είσαι ο Σολδάνο που ήρθε στη Μπόκα; Να έχεις επιτυχίες».

Την ίδια εβδομάδα έκανα ντεμπούτο και την επόμενη έβαλα γκολ. Όταν ξαναπήγα στο σούπερ μάρκετ, δεν με χαιρέτησε μόνο ο μανάβης. Ήταν γύρω μου άλλα 50 άτομα. Και είπα μέσα μου: «Αν αυτό έγινε εντός 15 ημερών, τι θα συμβεί αφού περάσει ακόμα περισσότερος καιρός;».
Την κατάσταση και την ετοιμότητα ενός παίκτη: Πρέπει να είσαι δυνατός και να έχεις και πνευματική δύναμη. Το 80% των αθλητικών προγραμμάτων εδώ μιλούν για τη Μπόκα και τη Ρίβερ. Όταν τα πηγαίνεις καλά, τόσοι πολλοί άνθρωποι έχονται και σε χαιρετούν. Είναι ανεξήγητο.
Το πως ένιωσε που έβαλε γκολ με την Μπόκα: Το να σκοράρω με τη Μπόκα ήταν όνειρό μου.
 

Τελευταία Νέα