Ντενίλσον: «Η Μποταφόγκο θέλει τον Ρόμπεν; Μήπως να πάρει και τον Μπάτμαν;»

Gazzetta team
Ντενίλσον: «Η Μποταφόγκο θέλει τον Ρόμπεν; Μήπως να πάρει και τον Μπάτμαν;»

bet365

Καυστικός με τις μεταγραφικές βλέψεις της Μποταφόγκο για τον Άριεν Ρόμπεν την ώρα που κόβονται μισθοί υπαλλήλων εμφανίστηκε ο Ντενίλσον, ζητώντας από τον πρόεδρο να κυνηγήσει καλύτερα τον... Μπάτμαν.

Ως… ανέκδοτο αντιμετώπισε ο Ντενίλσον τις επιδιώξεις του προέδρου της Μποταφόγκο να φέρει στην ομάδα τον Άριεν Ρόμπεν.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος σταρ άσκησε δριμεία κριτική προς τον Νέλσον Μουφαρέι, ο οποίος ανήγγειλε με τυμπανοκρουσίες τον στόχο του να φέρει στον σύλλογο τον σπουδαίο Ολλανδό, με το επιχείρημα της αστάθειας που επικρατεί στο κλαμπ εν μέσω κορονοϊού.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ήμουν παίκτης της Μποταφόγκο, δεν θα είχα πληρωθεί για τόσο καιρό, ο μισθός μου θα είχε μειωθεί και κάποιος θα ερχόταν να μου μιλήσει για μεγάλες μεταγραφές. Για αυτό με όλη την αγάπη μου, παρακαλώ δείξτε λίγη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι αστείο. Αν θέλουν τέτοια ονόματα, γιατί δεν κυνηγούν και τον Μπάτμαν».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του βραζιλιάνικου συλλόγου είχε δηλώσει σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τον Ρόμπεν: «Έχω έρθει σε επαφή μαζί του. Ήταν ικανοποιημένος με την προσφορά μου. Από δω και στο εξής τις συζητήσεις θα τις κάνει με διαμεσολαβητή».

 

Τελευταία Νέα