Η FIFA μπλοκάρει το όνειρο του Σκόκο και της Νιούελς Ολντ Μπόις

Η FIFA μπλοκάρει το όνειρο του Σκόκο και της Νιούελς Ολντ Μπόις

Gazzetta team
Η FIFA μπλοκάρει το όνειρο του Σκόκο και της Νιούελς Ολντ Μπόις

bet365

Τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών για τρία «παράθυρα» επέβαλε η FIFA στη Νιούελς Ολντ Μπόις, στην οποία θα ήθελε (κάποια στιγμή) να επιστρέψει ο Νάτσο Σκόκο.

Επιστροφή Νάτσο Σκόκο στη Νιούελς Ολντ Μπόις; Προς το παρόν, με τίποτα! Ο Αργεντινός άλλοτε μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι θέλει κάποια στιγμή να επιστρέψει (ξανά) στη Νιούελς, με την φανέλα της οποίας έγινε γνωστός, αγωνιζόμενος μάλιστα σε τρεις διαφορετικές περιόδους της καριέρας του.

Λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα 35α γενέθλιά του (29/5), όμως, ο Σκόκο μάλλον θα πρέπει να το πάρει απόφαση ότι, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει άμεσα την επιθυμία του.

Η FIFA τιμώρησε τη Νιούελς με απαγόρευση μεταγραφών για τρία «παράθυρα», εξαιτίας χρέους του συλλόγου στην χιλιανική Ο' Χίγκινς, για την μεταγραφή του επιθετικού Κρίστιαν Ινσαουράλδε.

Αυτό σημαίνει ότι η Νιούελς δεν θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές μέχρι το 2022, όταν ο Σκόκο θα είναι πλέον 36 ετών. Ο σύλλογος του Ροζάριο, πάντως, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στο CAS και ελπίζει, τουλάχιστον, να αναβάλλει την επιβολή της «καμπάνας» από την διεθνή συνομοσπονδία.

 

Τελευταία Νέα