MLS: Ξεκινάνε οι ατομικές προπονήσεις στις 6 Μαΐου

Κώστας Τόπας
MLS: Ξεκινάνε οι ατομικές προπονήσεις στις 6 Μαΐου

bet365

Την Τετάρτη (06/05) οι ποδοσφαιριστές των ομάδων του MLS θα μπορούν και πάλι να πραγματοποιήσουν ατομικές προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στις 12 Μαρτίου η διοργανώτρια αρχή είχε ανακοινώσει την αναστολή του πρωταθλήματος χωρίς να δώσει ημερομηνία πιθανής επανέναρξης.

Παρ' όλα αυτά μετά από ένα αρκετό χρονικό διάστημα, αποφασίστηκε η έναρξη των ατομικών προπονήσεων σε εξωτερικούς χώρους, αλλά με συγκεκριμένα μέτρα. Οι προπονήσεις θα είναι εθελοντικές ενώ ακόμα δεν είναι εφικτή η είσοδος σε εγκαταστάσεις των συλλόγων, συμπεριλαμβανομένων και των αποδυτηρίων, γυμναστηρίων και αιθουσών προπόνησης.

Ποδοσφαιριστές και προσωπικό θα ελέγχονται σε τεστ θερμοκρασίας κατά την άφιξη τους στο γήπεδο, θα διαθέτουν τον δικό τους προστατευτικό εξοπλισμό ενώ ακόμα θα έχουν το αυτοκίνητο τους σε καθορισμένο σημείο στάθμευσης.

Το MLS προσπαθεί για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, χωρίς ωστόσο να παίρνει βιαστικές αποφάσεις βάζοντας έτσι σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα